Yahoo! Widgets

Yahoo! Widgets 4.5.2

Informatiebalk voor op je desktop

VOOR

  • Duizenden beschikbare widgets
  • Zelf widgets ontwikkelen mogelijk

TEGEN

  • Widget-installatie vanuit webpagina's
  • Vrij zwaar programma
  • Installatie knoeit met thuispagina-instellingen

Uitmuntend
8

Het gratis Yahoo! Widgets is een zijbalk gevuld met allerlei nuttige en amusante gadgets, oftewel kleine applicaties. Met dit programma geeft Yahoo! zijn eigen interpretatie van het Dashboard en haar widgets.

Na de installatie van het programma staan er enkele standaard widgets in de zijbalk. Het mooie aan Yahoo! Widgets is echter dat je de applicaties zelf kiest. Er zijn er duizenden beschikbaar en het aanbod groeit altijd. Via de Yahoo! Widgets site voeg je ze toe aan de balk. Op de pagina van een widget druk je op de felle "Get it"-knop en dan rest een eenvoudige installatie.

Natuurlijk zijn er widgets zonder enig nut. Iets als een dansende MC Hammer voor op je bureaublad is misschien een paar seconden grappig. Maar Yahoo! Widgets heeft ook talloze handige applicaties voor je klaarliggen. Denk bijvoorbeeld aan wisselkoers-widget, een lokale wifi-signaalradar of een balk met systeemgegevens. Het is alleen onhandig dat je widgets installeert vanuit een aparte website, in plaats van binnen het programma zelf. Daarnaast sluit het enigszins zware Yahoo! Widgets langzaam af.

Yahoo! Widgets tovert je bureaublad om in een bron van informatie. Net als met het vergelijkbare Google Desktop stel je zelf een zijbalk samen die optimaal aan jouw wensen voldoet.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
Yahoo! Widgets

Download

Yahoo! Widgets 4.5.2

Beoordelingen about Yahoo! Widgets